Hippo en EMC kondigen partnership aan

Hippo en EMC verbeteren de ontsluiting van document management naar het web en mobiele apps

18 FEBRUARI 2015, AMSTERDAM & BOSTON
Samenvatting
Amsterdam, 18 februari 2015 - Hippo, de Nederlandse maker van de Web Content Management software Hippo CMS, kondigt een vergaande samenwerking aan met EMC® Documentum®. Deze samenwerking strekt zich uit op zowel technologisch als commercieel vlak, waarbij Hippo deelneemt als Technology Partner in het globale EMC Business Partner Programma.

Amsterdam, 18 februari 2015 -Hippo, de Nederlandse maker van de Web Content Management software Hippo CMS, kondigt een vergaande samenwerking aan met de Amerikaanse software-reus EMC® Documentum®. Deze samenwerking strekt zich uit op zowel technologisch als commercieel vlak, waarbij Hippo deelneemt als Technology Partner in het globale EMC Business Partner Programma.

De gecombineerde kracht van Hippo CMS en EMC Documentum biedt een aantal belangrijke voordelen voor de gebruiker:

  • Snel en eenvoudig maken en beheren van content binnen EMC Documentum en het publiceren hiervan over meerdere distributiekanalen via Hippo CMS.
  • Optimaliseren van de gepubliceerde content door het meten van welke informatie daadwerkelijk voor de lezer van belang is.
  • Bieden van een consistente workflow die past bij het publicatieproces, inclusief versiemanagement, goedkeuringsprocessen en eindredactie.
  • Personaliseren van de aangeboden informatie door gebruik te maken van het Hippo CMS en de koppeling aan externe big data systemen.
  • De mogelijkheid Hippo CMS te draaien op locatie binnen de het bedrijf, in de cloud of in een hybride vorm.

'We zijn zeer tevreden dat we nu ook de klanten van EMC een hoogwaardig Web Content Management product kunnen aanbieden', zegt Arjé Cahn, CTO van Hippo. 'Hippo en EMC zijn vanuit technologisch oogpunt voor elkaar gemaakt. De Open Source wortels van Hippo, die in de Apache Software Foundation liggen, de relatie van EMC met Spring van VMWare en Pivotal, in combinatie met onze gedeelde visie dat content de ruggengraat van online bedrijven vormt, zorgen ervoor dat we heel goed bij elkaar passen’. ‘Hippo biedt bedrijven de mogelijkheid om hun strategie voor webcontent voortdurend te meten en te verbeteren middels een flexibel platform. In combinatie met de bewezen technologieën van EMC stelt dit onze klanten in staat om snel te innoveren en gepersonaliseerde webervaringen aan te bieden', vervolgt Cahn.

'EMC kan melden dat Hippo een Select Partner is geworden binnen het EMC Technology Connect programma. Dit toont hun toewijding aan op het leveren van hoogwaardige technologische innovaties op het gebied van Enterprise Content Management, Web Experience Management, Real-Time Analytics en het aanbieden van gepersonaliseerde content', aldus Jeroen van Rotterdam, CTO van de Enterprise Content Division van EMC. 'Hippo spreekt zijn vertrouwen uit in EMC’s platformstrategie voor het beheren van informatie en we zullen dit samen uitbreiden met innovatieve oplossingen voor nieuwe markten. We kijken ernaar uit om samen met Hippo onze gezamenlijke klanten het hoogst mogelijke niveau van ondersteuning te bieden voor al hun digitale initiatieven.'

EMC Business Partner Program for Technology Connect Select Partners is een programma dat het eenvoudiger maakt voor klanten om geteste aanvullende oplossingen van derden te verkrijgen die kunnen worden gekocht in combinatie met hardware, software of diensten van EMC. Hippo CMS kan vanaf nu worden gekocht als onderdeel van de Select programma via EMC Content Management products.


Over Hippo

Hippo maakt de digitale ervaring van de bezoeker persoonlijk. Wij zetten een nieuwe standaard op het gebied van CMS met de ontwikkeling van 's werelds meest geavanceerde contentplatform, ontworpen om bedrijven te helpen hun bezoekers, zowel bekende als anonieme, te begrijpen en ze relevante content te leveren in iedere context en op ieder apparaat.

Samen met een wereldwijd netwerk aan gecertificeerde partners levert Hippo diensten aan een snel groeiend aantal zakelijke klanten wereldwijd, waaronder Condé Nast, Bell Aliant, Autodesk, Couchbase, het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken, Mailchimp, Randstad, Veikkaus, University of Maryland, NHS, 1&1 Internet, Bugaboo en Weleda.

Meer informatie over Hippo kunt u vinden op www.onehippo.com. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Joanna Madej, +31 (0) 20 522 4466, j.madej@onehippo.com

Citaten
"'We zijn zeer tevreden dat we nu ook de klanten van EMC een hoogwaardig Web Content Management product kunnen aanbieden. Hippo en EMC zijn vanuit technologisch oogpunt voor elkaar gemaakt. De Open Source wortels van Hippo, die in de Apache Software Foundation liggen, de relatie van EMC met Spring van VMWare en Pivotal, in combinatie met onze gedeelde visie dat content de ruggengraat van online bedrijven vormt, zorgen ervoor dat we heel goed bij elkaar passen’. ‘Hippo biedt bedrijven de mogelijkheid om hun strategie voor webcontent voortdurend te meten en te verbeteren middels een flexibel platform. In combinatie met de bewezen technologieën van EMC stelt dit onze klanten in staat om snel te innoveren en gepersonaliseerde webervaringen aan te bieden'." Arjé Cahn, CTO van Hippo
"'EMC kan melden dat Hippo een Select Partner is geworden binnen het EMC Technology Connect programma. Dit toont hun toewijding aan op het leveren van hoogwaardige technologische innovaties op het gebied van Enterprise Content Management, Web Experience Management, Real-Time Analytics en het aanbieden van gepersonaliseerde content. Hippo spreekt zijn vertrouwen uit in EMC’s platformstrategie voor het beheren van informatie en we zullen dit samen uitbreiden met innovatieve oplossingen voor nieuwe markten. We kijken ernaar uit om samen met Hippo onze gezamenlijke klanten het hoogst mogelijke niveau van ondersteuning te bieden voor al hun digitale initiatieven.'" Jeroen van Rotterdam, CTO van de Enterprise Content Division van EMC
Afbeeldingen
Video's
Over Bloomreach

Bloomreach software enables highly personalized digital experiences across a wide range of industries, including retail, consumer packaged goods, branded manufacturing, wholesale distribution, B2B manufacturing, travel, financial services, public sector, energy, among others. Its flagship product, Bloomreach Experience (brX), combines AI-driven search, merchandising, and product and content relevance tools with a next-gen API-first ‘headless’ content management capability. BRX accelerates clients’ digital revenue through conversion, relevance and optimization solutions, and provides real time insights to support client’s business objectives. With a global network of certified partners, Bloomreach serves hundreds of large and medium enterprise customers such as Neiman Marcus, Staples, Guess, Marks & Spencer, HD Supply, and FC Bayern München.

berichten